Scroll Top

Банда саксофониста 24. септембра на Коларцу

banda-saksofonista-24-septembra-na-kola
Сличне теме

Први концерт након летње паузе у оквиру циклуса Мала школа бонтона – Како се слуша концерт  биће одржан у суботу 24. септембра у 11 часова у Великој дворани Коларчеве задужбине.

Пошто је септембар резервисан за фестивал Белграде Саџпериенце, тако и на нашем концерту за најмлађе већ традиционално наступају најперспективнији млади саксофонисти из Банде саксофониста.

Циклус Како се слуша концерт/Мала школа бонтона, који се одржава последње суботе у месецу, намењен је најмлађој публици и њиховим родитељима. Водитељ овог јединственог програма је Милош Миловановић који је по образовању музичар, а по занимању телевизијски водитељ и деци познато лице. Он на врло специфичан и оригиналан начин децу води кроз овај програм. Уз њега, малишани сазнају историју Коларчеве задужбине, науче кад се и зашто аплаудира, шта пише у програму, како се треба понашати на концерту и у једној институцији културе, шармантно им пренесе неке податке из историје музике и заједно са њима прави опуштену и пријатну атмосферу на програму.

Улазнице, по цени од 300 динара, у продаји су на билетарници Коларца.

Фото: Промо

Додај коментар: