Scroll Top

„Борба“ у посети граду сецесије

borba-u-poseti-gradu-setsesije
Сличне теме

Чланови редакције „Борба“ посетили су најсевернији град Србије и том приликом промовисали јунско издање часописа чије стране краси репортажа о знаменитостима Суботице.

Готово осам стотина бесплатних примерака подељено је рекордном брзином грађанима који су се том приликом нашли на Тргу слободе. Друга станице посете био је Српски културни центар „Свети Сава“ са којим „Борба“ успешно сарађује од самог почетка. Као и свим претходним културним центрима широм градова Србије, „Борба“ је и овога пута у циљу ширења и промоције културе донирала неколико десетина наслова издања „Вукотић медиа“ и тиме обогатила књижни фонд библиотеке ове установе.

– Српски културни центар је отворен за културу, духовност, стваралаштво…Драго ми је да је „Борба“ писани медиј у коме се култура у апсолутном смислу подржава, јер је то данас ретко наћи, истакао је Миле Тасић из СКЦ „Свети Сава“ и додао да ће се сарадња са „Борбом“ наставити и у будућности.

Срдачан дочек и гостољубивост екипи редакције указао је и градоначелник Суботице Стеван Бакић, а сама посета Градској кући оставила је изузетан утисак на новинаре часописа, с обзиром да је реч о највећој грађевини у Суботици, а по многима и најлепшој.

Захваљујући једном од домаћина ове установе, Сави Стамболићу, екипа „Борбе“ имала је прилику да се увери у импозантност овог здања, и упозна се са историјом и архитектуром грађевине која својом лепотом и посебношћу привлачи и одушевљава бројне туристе годинама.

На крају посете граду сецесије, екипа се упутила ка омиљеном излетишту Суботичана, Палићу, познатом по својој богатој туристичкој понуди, у којој се посебно издвајају војвођански салаши.

Додај коментар: