Scroll Top

ЧАСОПИС „БОРБА“ У ПОСЕТИ КРУШЕВЦУ

chasopis-borba-u-poseti-krushevtsu
Сличне теме

Екипа редакције „Борба“ посетила је Крушевац, престоницу цара Лазара који је на Видовдан прославио 650 година постојања. Тим поводом, једна од тема која је красила јунски број часописа посвећена је управо Крушевцу, његовој историји, култури и знаментитостима овог града.  Поделу примерака часописа Борба, све мање чини промоција и упознавање са радом, већ све више  размена идеја, тема, сугестија и похвала грађана.

Нашу екипу, на Тргу младих, срдачно су дочекали представници Културног центра Крушевац, са којима наш часопис успешно сарађује од изласка првог броја „Борбе“. Том приликом,  „Борба“ у сарадњи са Компанијом Новости донирала је овој установи 67 књига из богатог издања Вечерњих Новости.

– Задовољство нам је што данас можемо да угостимо чланове редакције „Борба“, и што су препознали значај нашег града. Драго нам је да се наш град пронашао у часопису који се бави управо културом. Крушевац може да се похвали бројним културно историјским знаменитостима, нашим програмима и активностима који завређују пажњу да се нађу управо у оваквом часопису, изјавила је директорка КЦ Крушевац Виолета Капларевић.

Директор часописа „Борба“ Андрија Јоргић подсетио је да Крушевац и те како има шта да понуди, као и да ће „Борба“ и убудуће наставити да представља и посећује градове Србије и на тај начин упознаје читаоце са културним и историјским наслеђем.

– Поносни смо на чињеницу да у сваком броју доносимо нову репортажу из различитих градова Србије. Широм наше земље се налази много знаменитих места која заслужују пажњу наше редакције и наших читалаца, изјавио је Јоргић.

                                                                                                                    ЕКИПА БОРБЕ

ФОТО: Часлав, “Борба”

Додај коментар: