Scroll Top

Дечији фестивал за све мале Палилулце

dechiji-festival-za-sve-male-palilultse
Сличне теме

У организацији Градске општине Палилула биће одржан дуго очекивани Дечији фестивал за све мале Палилулце и њихове вршњаке из целог Београда. Манифестација ће се одржати у недељу, 6. марта са почетком у 11 часова  испред Big fashion шопинг центра, а улаз за све посетиоце биће бесплатан.

Овај једнодневни породични фестивал одржаће се по први пут на многима омиљеној локацији за окупљање у Вишњичкој 84, где ће посетиоци бити у прилици да уживају у забавном програму намењеном целој породици.

Дечији фестивал обележиће многобројни забавни програми који ће се одвијати на централној фестивалској бини где ће се смењивати музички и плесни наступи, мађионичарски шоу програм и атрактивни наступи жонглера и перкусиониста као и дечија представа „Шашави штрумфови“.

Програм ће се одвијати и на целом фестивалском простору на којем ће атмосферу дочарати левитирајуће фигуре које су права светска атракција али и штулаши и жонглери као и маскоте омиљених дечијих јунака. Ту је и „Photo booth“ за стварање вечних успомена, док све љубитеље слатких залогаја очекује „Базар чоколаде и посластица“ на коме се могу пронаћи разноврсне укусне посластице.

Ово је уједно и последња у низу зимских манифестација коју за своје суграђане приређује Градска општина Палилула али уједно најављује и низ пролетњих и летњих активности које ће употпунити културни и забавни живот на Палилули током предстојећих месеци.

Извор: Општина Палилула

Фото: Промо

Додај коментар: