Scroll Top

ФОНИС и ове године организује пројекат Студенти студентима

fonis-i-ove-godine-organizuje-projekat-studenti-studentima
Сличне теме

Удружење студената информатике ФОНИС са Факултета организационих наука и ове године организује пројекат Студенти студентима, који се одржава 14. и 15. октобра

С2С је едукативан пројекат, а за циљ има преношење различитих знања, како из ИТ-ја, тако и из менаџмента и дизајна. Намењен је студентима свих факултета у Србији који желе да се усавршавају у овим сферама, прошире своја знања и практично их примене.

Главна замисао пројекта јесте спајање студената који желе да науче или усаврше знања из одређене области са истим који своје стечено знање из исте желе да поделе са другима.

Састоји се од девет дводневних радионица и панел дискусије на којој ће разни стручњаци поделити своја знања и искуства, а чији је покровитељ компанија Cycle.

Радионице покривају различите теме од E-commerce и Agile-a, преко Figme и After Effects-a, do Python-a, Unity-ja, Jave, Next.JS-a и React JS-a.

На њима ће делегати имати прилику да од својих колега науче о жељеној области, док ће се они у улози предавача потрудити да разреше све нејасноће које се јаве током предавања.

Током пројекта, студенти ће имати прилику да упознају колеге са сличним интересовањима и да се усаврше у жељеној сфери, а све што је потребно је добро расположење и жеља за учењем.

Пријаве за учешће на пројекту су отворене до 8. октобра на сајту s2s.fonis.rs где можете наћи више информација о пројекту.

Такође, обавештења о пројекту можете испратити и на Инстаграм профилу @fonis_fon.

Додај коментар: