Scroll Top

Коктел поводом промоције новог броја региоанлог туристичког магазина „Балкан травел“

koktel-povodom-promotsije-novog-broja
Сличне теме

Регионални двојезични (српско-енглески) туристички магазин „Балкан травел“, чији је покровитељ Министарство трговине, туризма и телекомуникација, стигао је до четвртог броја, те је тим поводом јуче, 18. октобра у ресторану „Саванова“ одржан успешан коктел и промоција у дивном амбијенту на Сава променади. Уз угледне госте с јавне сцене, глумце, певаче, новинаре, представнике туристичких организација, и успешних компанија, као и саговорнике актуелног издања, на 180 страна посвећеног бањама и селима Србије, који је у продаји широм наше земље, те Босне и Херцеговине, Црне Горе и Северне Македоније, представљен је аутентични часопис, који ради на промоцији српске културне баштине и туритисчких потенцијала од Палића до Шар-планине.

Фото: Промо

У име издавача, Удружења „Red Press“, присутнима се најпре обратила Милена Ивковић. – Хвала свим сарадницима, туристичким организацијама, институцијама, пре свега Министарству трговине, туризма и телекомуникација, који су препознали значај и потенцијал нашег новог броја, посвећеног бањама и селима Србије. Сигурна сам да ћете уживајући читати нас и видимо се већ у децембру на промоцији новог броја, посвећеног Врњачкој Бањи, краљици међу бањама – истакла је Милена.

Затим се присутнима обратио Данијел Кокановић, главни и одговорни уредник магазина „Балкан травел“. – У новом броју представили смо вам бање и села Србије, чији туристички потенцијал тек треба да се развије. Посетили смо чаробна села, од којих нека имају тек неколико десетина становника, најлепше бање и доказали колико је Србија лепа. Такође, обишли смо за вас фестивале хране и музике, као и културне манифестације, које на најбољи начин представљају аутентични дух Србије. Уз то, кроз интервјуе с познатима, али и дискретним херојима, видели смо колико су наша села дала угледних људи и у којој мери су се они вратили коренима- Верујем да ће многи од вас, после читања нашег новог броја, похрлити у српска села и бање и уживати у чарима наше земље, од Бање Кањижа на северу до села Шар-планине на југу – нагласио је глодур магазина.

Фото: Наталија Кунић

Додај коментар: