Scroll Top

LION’S RUN У БЕОГРАДУ 1

lions-run-u-beogradu
Сличне теме

Београд ће у уторак 22. јуна бити центар европског високог life-style-а и место на којем ћете имати ексклузивну прилику да видите неке од најскупљих и најлуксузнијих аутомобила на свету, као што су Ferari SF90, Lamborghini, Bugatti.

Наиме, јединствен аутомобилски догађај Lion’s Run из Немачке, се одржава два пута годишње: лети и зими на различитим, пажљиво бираним локацијама широм света. Ове године изабрао је српску престоницу, као једну од дестинација за свој аутентични аутомобилски спектакл.

Престижни аутомобили у Београд стижу у поподневним сатима, а pit stop ће им бити испред хотела SAINT TEN, у улици Светог Саве која ће од раскрснице са Књегиње Зорке до Славије бити резервисана и потпуно затворена искључиво за овај догађај. Ово ће бити својеврсна ревија најскупљих и најексклузивнијих аутомобила на свету као што су  Ferrari SF90 Stradale, Lamborghini Huracan Evo, Pagani, Bugatti Veyron, Koenigsegg Agera,kао и неизбежан Aston Martin DB11 racing.

Организатори скупа Свен Саломон и Роџер Штајнингер (Roger Steininger), напомињу да ревијални спектакл увек пажљиво и детаљно планирају, почев од градова и траса кроз које пролазе, па до хотела и улица у којима се заустављају. Истичу да желе да и други виде колико је Београд занимљив и град пун добре енергије.

Београд је једноставно савршена локација за овакав догађај. Србија је земља која непрестано напредује и развија се у свим аспектима, било да се ради о економији, туризму или култури.

Сврха нашег осмогодишњег пословања је да клијентима омогућимо да се добро проведу путујући са нама. Циљ целог пројекта је бизнис умрежавање. Lion’s Run није само „туристичка агенција“ већ организација која повезује контакте у економији, бизнису и политици, чиме спајамо лепо и корисно, наводе оргнизатори предстојећег догађаја.

Одлука да бораве баш у срцу Београда, у хотелу SAINT TEN кажу, била је логичан избор. Привукла их је интимна и професионална атмосфера хотела.

Шеф пројекта Мајкл је пронашао ово прелепо место неколико месеци пре почетка Lion’s Run-a.

-Одлучили смо да уместо хотела из међународних ланаца, нашим члановима пружимо опуштање и уживање у овом дивном и интимном бутик хотелу, додају оранизатори.

Мирославу Мицићу, власнику хотела SAINT TEN и директору хотела Владимиру Маринковићу посебно је задовољство што екипа Lion’s Run-а поново долази у SAINT TEN.

-Тиму организатора се наш хотел допао због персонализованог сервиса, врхунске услуге, као и луксузног и конфорног ентеријера. Престижан изглед хотела, удобност и услуга са акцентом на сваком госту чине нас јединственим. То све је довело до реализације догађаја за памћење, пре свега за све љубитеље брзих и луксузних аутомобила, напомиње Маринковић,  додајући да је SAINT TEN као члан Small Luxury Boutique Hotels групације био сасвим природан избор Lion’s Run-а.

SAINT TEN постао је један од симбола Врачара и Београда и због богате и инетересантне историје места на којем је изграђен.

Стару кућу у улици Светог Саве 10 саградио је познати архитекта Стојан Вељковић 1929. године. Делови његовог препознатљивог архитектонског израза у комбинацији са масонским симболима и данас се могу видети на фасади хотела. Поред очаравајуће архитектуре и чувене породичне традиције дуге скоро један век, комплетна историја саме локације је препуна симболике и значења. Светог Саве 10, у старој Југославији везивана је за разне интриге, али и луксуз и брзе аутомобиле, рекао је Мицић; подсећајући да је Споразум Цветковић – Мачек, потписан на овој локацији, а у чијој је реализацији учествовао и Душко Попов.

Пред Други светски рат, Душко Попов као агент енглеске тајне обавештајне службе МI6 учествовао је у потписивању овог споразума. После рата Попов је Ијану Флемингу послужио као инсипрација за креирање лика Џејмс Бонда. Глумац Шон Конери који је добар део своје каријере био у улози тајног агента 007, приватно је возио Porche 356 Speedster, , а тај модел Porshea из 1954. године налази се управо код нас у SAINT TEN хотелу, закључује Мицић.

                                                                                                                                 Екипа Борбе

фото: SAINT TEN

Додај коментар: