Scroll Top

Љубавници премијерно на Театру на Брду

lubavnitsi-premijerno-na-teatru-na-brd
Сличне теме

На сцени Театра на Брду у данас 27. јуна с почетком у 20.00 часова премијерно ће бити изведена плесна представа Љубавници у кореографији Андрее Добрић, Нине Пантовић и Ане Гликсман.

У представи играју Ђорђе Галић, Дејан Бошковић, Димитрије Цинцар Костић, Ана Гликсман, Андреа Добрић и Нина Пантовић.

– С обзиром на нашу блискост, решиле смо да ујединимо лична искуства и направимо комад који можемо да проживимо док га плешемо, а који се бави заљубљивањем и љубављу, наводе ауторке комада.

Оно што љубавне односе чини специфичним јесте што су истовремено експлорација нас самих кроз неког другог; у великој мери зависе од наше воље да се отворимо, од наше способности да победимо страхове и дамо веру својим осећањима.

Поготово у савременом добу, концепт љубавних односа је компликован и чини се као да се све више удаљава од своје суштине која лежи у оном пра, оном што је биолошко и исконско за сваког човека.

Ова представа не банализује љубав тиме што ће дати одговор на питање шта је она заправо или како је доживљавати исправно.

– Наша жеља је да кроз ову представу публици дамо подлогу да љубав осете, јер је њена највећа лепота што се може само осетити и то на свакоме својствен начин,” настављају даме представе.

Креативни сарадник Сара Радуловић, костим Наташа Вранешевић, светло Владимир Живановић; музика Милош Стевановић и мастер Немања Обреновић.

Фото: Јана Анђић

Додај коментар: