Scroll Top

МИЛАН МАРИНКОВИЋ- ЛИЧНИ РЕКОРД И ТРКА ЖИВОТА

milan-marinkovi-lichni-rekord-i-trka-zh
Сличне теме
Dodela Svetosavske nagrade

Волео бих да у будућности допринесем развоју науке и човечанству, али и...

У суботу, 28.августа на велики православни празник, Велику Госпојину, одржан је трећи по реду ваљевски полумаратон.У организацији Спортског удружења „Варатонац“ окупило се око 300 учесника из многих атлетских  клубова региона, спремних да учествују и подрже овај колико спортски, толико и хуманитарни догађај.Након претрчаног 21. километра, први је кроз циљ ушао Милан Петровић(1:21:14), оборивши лични рекорд за њим је стигао Милан Маринковић(1:26:04) док је треће место припало Владимиру Миловановићу(1:30:35).

-За трке се припремам целе године, а ова ми је посебно значајна управо јер сам успео да оборим лични рекорд.Добио сам ветар у леђа да наставим да вежбам и још чешће учествујем у спортским догађајима, за сада у Србији а у будућности можда и ван граница.- за „Борбу“ говори Милан Маринковић, велики пријатељ куће, а уједно и изузетно успешан пословни човек.

Власница новог рекорда у женској конкуренцији је Јелена Пауновић(1:37:49) док су се за њом нашле Татјана Василијевић и Сузана Шуштер Радивојевић.

Убедљиво прво место на хуманитарној трци дугој пет километара нашао се ваљевски гимназијалац Никола Ђукић, који је заједно са другим хуманитарцима и људима великог срца учествовао како би помогао лечење суграђанке Елене Крстивојевић која болује од ретке и прогресивне болести.

 Ивана Зоркић

Додај коментар: