Scroll Top

НОВА СЕЗОНА СЕРИЈЕ СЛОЖНА БРАЋА

nova-sezona-serije-slozhna-bra-a
Сличне теме

У уторак, 4. јануара, на каналу Суперстар у 21х почиње емитовање нове сезоне чувене хумористичке серије „Сложна Браћа-The Next Đeneration“, снимљене у продукцији компаније Телеком Србија и ЕТМ Продукције.

Друга сезона серије нам после 26 година доноси 12 нових епизода које се надовезују на култну сатиричну серију из деведесетих, са новим али и старим ликовима чије ћемо међусобне односе и  разнолике и понекад гротескне ситуације гледати сваког дана од понедељка до четвртка на Суперстар каналу. Само четири дана касније, од 8. јануара, бићемо у прилици да карактеристичан хумор припадника бивших република некадашње заједничке државе гледамо на Првој ТВ и то суботом и недељом од 20 часова.

„Изузетно сам узбуђен јер знам да је почетак емитовања серије Сложна Браћа-The Next Đeneration једна нова авантура, а ја пре сваке нове авантуре имам неку врсту треме. Међутим, дубоко сам уверен да ће публика примити нове јунаке на исти онај начин на који је примила и старе, јер и једни и други носе исту врсту шарма, а надам се да ће се ова нова сезона серије која сутра почиње, гледати са истим ентузијазмом и за 30 година, баш као што се са тим истим ентузијазмом гледао и онај серијал који смо снимили пре скоро четвртине века“, изјавио је аутор серије, сценариста Др Неле Карајлић.

Нову сезону серије “Сложна Браћа – The Next Đeneration“ чини импозантна глумачка екипа из читавог региона, предвођена Наташом Нинковић, Марком Гвером, Андријом Кузмановићем, Николом Пејаковићем, Радославом Миленковићем, Љубишом Савановићем, Миланом Ковачевићем, Амаром Ћоровићем, Мајом Чампар, Сергејем Трифуновићем, Зораном Цвијановићем, Ненадом Окановићем, Дарком Остојићем, Мимом Караџићем и другима. Креатор и сценариста серије и овај пут је Др Неле Карајлић уз Срђана Јанковића, а режију потписује Милорад Милинковић.

Фото: ЕТМ продукција

Додај коментар: