Scroll Top

“Спојимо децу КиМ и Републике Српске”

spojimo-detsu-kosova-i-metohije-i-repu
Сличне теме

Бањалучки Одбор за помоћ Косову и Метохији из Републике Српске 01.децембра 2022.године покренуо је 11 по реду пројекат “Спојимо децу Косова и Метохије и Републике Српске упутивши допис и молбу свим локалним заједницама Републике Српске.

Овај велики пројекат планиран је за 17 до 25.јун 2023.године након завршетка школске године. Рок за пријаву локалних заједница је 15.фебруар 2023.године. Милорад Арлов, председник одбора истакао је да је овај 11 пројекат посвећен најбољим ученицима, српској деци из вишечланих породица из свих српских средина са Косова и Метохије.

-Верујемо у велику подршку локалних заједница, основних школа Кабинета и председника, Владе,  Министарства просвете и Културе Републике Српске, Управе за сарадњу са дијаспором и Србима у региону, Канцеларије за Косово и Метохију у  Владе Србије. Највише поздрављамо и верујемо у породице Републике Српске и хвала у овим свим протеклим годинама на подршци, поручио је Арлов и додао да је ово  велики хуманитарни пројекат са деценијском традицијом повезивање деце, породица, основних школа, локалних заједница истог народа са Косова и Метохије и Републике Српске.

Додај коментар: