Scroll Top

У СКЦ-у ТЕЛО У ФОКУСУ ДРУГИ ДЕО

u-skts-u-telo-u-fokusu-drugi-deo
Сличне теме

 У Великој Сали Студентског културног центра у Београду у петак 25. марта с почетком у 18.00 часова биће изведен други део преојекта Тело у фокусу ИИ, радови студената основних, мастер и докторских студија Института за уметничку игру који су настали на предметима: Инсталације и перформанс, Медиа лаб – концептуална уметност и Концепција уметничког дела, које води Проф. др Снежаном Арнаутовић Стјепановић и предмету кореографија који води Проф. Дијана Милошевић.

Радови ће бити представљени у форми перформанса, кореографија, просторних инсталација и видеа. Процес настанка сваког рада је базиран на индивидуалном искуству и представља једанод начина да се кроз креативан, истраживачки и експерименталан приступ разматра: тело, простор, акција, објекат, костим, светло, текст, звук, време, ритам, ритуал итд. Уметничка истраживања која су студенти спроводили током семестарског рада базирана су на интердисциплинарним приступима. Поједини радови су интерактивног типа и захтевају учешће публике.

Своје радове ће представити Соња Стојановић, Ангела Михова, Уна Балаж, Тијана Остојић, Миона Петровић,  Невена Антић, Ивана Миленовић Поповић, Лука Пејчиновић, Никола Кораћ и Јакша Филиповац.

Први део пројекта Тело у фокусу премијерно је публици представљен 25. фебруара ове године.

Фото: Борис Мирков

Додај коментар: