Scroll Top

ЗА ВИКЕНД БОТАНИЧКА БАШТА ПОСТАЈЕ ПРЕСТОНИЦА ЏЕЗА

za-vikend-botanichka-bashta-postaje-pre
Сличне теме

Током предстојећег викенда, 3. и 4. јула, у Ботаничкој башти “Јевремовац” биће одржано 13 концерата на две бине на којима ће наступити најбољи џез музичари Србије у оквиру фестивала Jazz in the Garden.

По први пут у Београду се организује џез фестивал на отвореном и то у предивном амбијенту Ботаничке баште, чије ће капије у суботу за посетиоце бити отворене од 16 часова, а концерти почињу у 17.00h, док ће у недељу први концерт бити одржан у 16.15h, тако да ће публика у башту моћи да уђе већ од 15.30 часова.

У суботу 3. јула на Main stage-u  код Стаклене баште концерти почињу у 17.15 часова, а први ће наступити Филип Булатовић квартет, потом култна београдска група Fish in Oil и од 20.30h Васил Хаџиманов Банд.

На Garden stage-u  ће се истовремено одвијати не мање атрактиван програм у оквиру кога ће наступити Di Luna Blues Band са гостима Драганом Ћалином и Наташом Губеринић, потом млади трубач Иван Радивојевић са својим квартетом и за крај млада београдска фјужн сензација Gorica & The Grooveheadz..

Другог дана фестивала, 4. јула програм на Main stage-u ће отворити најцењенији музичари младе генерације окупљени у бенду Schime, од 18.45h изванредна џез певачица и композитор Сања Марковић, а програм првог Jazz in the Garden фестивала ће свечано затворити концерт Big Banda РТС-а са којим ће наступити и певачица Александра Бјелић.

Програм на Garden stage-u у 16.15h отвара састав Глас, дирка, бас, потом реномирана џез певачица Катарина Качунковић, затим Вељко Вујчић Трио и од 20h секстет саксофонисте Љубише Паунића Belgrade Funk Combo..
Ботаничка башта се простире на више од пет хектара површине тако да ће за све љубитеље џеза бити довољно простора да уживају, како у природи, тако и у сјајним концертима којих су се ужелели и публика и музичари.

Улазнице по цени од 950 динара по дану могу се купити преко Ticekets.rs и Gigstih сервиса, а од 1. јула и на благајни Ботаничке баште.

Додај коментар: