Scroll Top

Дајана Пауновић у посети Грачаници

dajana-paunovi-u-poseti-grachanitsi-di
Сличне теме

Директорка хуманитарне фондације, Дајана Пауновић посетила је Грачаницу, где је присуствовала и увеличала њихову славу.

Бивша водитељка Пинка и директорка хуманитарне фондације, Дајана Пауновић посетила је данас Грачаницу, како би са њима прославила славу. Дајана је увеличала њихов празник, али је присуствовала и бројним манифестацијама, које су је оставиле без текста.

Дајана Пауновић у посети Грачаници! Директорка хуманитарне фондације СНАЖНОМ ПОРУКОМ одушевила све: “Ми смо једно, увек и заувек”

Дајана је истакла колико је за њу лично сам догађај важан, па је поделила и утиске након што су се све манифестације одржала.

– Дивно је данас бити у Грачанци на обележавању празника рођења Пресвете Богородице и Дана општине Грачаница. Литургија, литије, сечење колача и још бројних манифестација је нешто чиме ово обележавање сврстава Грачаницу у место које вреди посећивати увек – започиње Дајана и додаје:

Дајана Пауновић Instagram

– Верном народу срећан празник. Мештанима Грачанице, честитам Дан Општине, општине добрих домаћина, честитих и вредних људи који својим залагањем, несебичним радом и трудом доприносе да њихово окружење буде све боље и боље.

– Ми смо ћемо увек бити ту да вам помогнемо да у различитим сегмемтима живота будете успешнији и бољи јер је заједнички циљ да нас из дана у дан има све више. Ово је била прилика да покажемо да смо једно, увек и заувек – написала је директорка хуманистарне фондације.

Извор: Република

Фото: Приватна архива

Додај коментар: