Scroll Top

Контакт

Контакт
Контакт

„Борба“ са пуним веком постојања иза себе, од настанка па до данас, представља стуб културе и колевку југословенског и српског журнализма. Иако је 2009. престала са радом, 11 година касније поново је покренута, али као часопис. „Борба“ је данас месечник који излази сваког 19. у месецу на ћирилици, као подршка ћириличном писму и бави се искључиво темама из области културе, традиције, уметности, образовања, екологије, туризма… Пут до грађана проналази дистрибуцијом часописа културним центрима, позориштима, музејима, библиотекама и другим културним институцијама широм Србије, а како би што већи број читалаца имао прилику да дође до свог примерка, који је бесплатан, чланови редакције, коју чине млади студенти са различитих београдских факулета, сваког месеца посећују градове Србије, где се врши специфична подела- од руке до руке. За нешто више од две године постојања, часопис „Борба“ стигао је до преко 400.000 задовољних читалаца. Поред штампаног издања, „Борба“ је доступна и онлајн, где се поред свих текстова из штампаног броја, свакодневно могу пратити и друге важне културне вести.

Andrija-jorgic
Андрија Јоргић
Директор
Elena-Stojanovic
Елена Стојановић
Главни и одговорни уредник
Коментари и повратне информације

Поздрављамо ваше коментаре и сугестије о темама које пратимо и које би сте желели да прочитате у Борби.

  • За техничка питања или коментаре о нашој веб страници, користите нашу форму за коментаре.
  • Пошаљите писмо уреднику.
Дај нам ексклузиву

Да ли имате савет за вести, налог из прве руке, информације или фотографије о некој новинској причи да проследите нашим уредницима?

Ради за нас или са нама

Увек се радујемо појачању са младим, креативним људима који воле свој посао. Пошаљи свој ЦВ и постани део нашег тима.

Контакт форма
Контакт форма

Да бисте се оглашавали, послали исправку или добили техничку помоћ, попуните формулар испод?

    Запрати нас
    Запрати нас

    Присутни смо и на друштвеним мрежама. Не пропусти најновије вести из културе, не пропусти неки важан догађај. Запрати нас на друштвеним мрежама и буди увек у току.