Scroll Top

Годишњи конкурс Београдске недеље моде за младе таленте

godisnji-konkurs-beogradske-nedelje-mode-za-mlade-talente
Сличне теме
MITA7113

Модна ревија инспирисана Краљицом Јеленом Савојском.

Позив за све младе дизајнере, дипломце и студенте моде из Србије и региона да се пријаве на конкурс Fashion Incubator by Perwoll који се организује у оквиру Belgrade Fashion Week

Овогодишњи конкурс има глобално актуелну тему Rethink Fashion, што пружа прилику да се истраже нове идеје и концепти у свету моде, коју подржава и Perwoll, као партнер овог пројекта.

Спора мода, која све више добија на важности у свет у моде, подразумева одржив приступ при дизајнирању, производњи и конзумацији одеће, посебно кроз процес рециклаже и редизајна, што су теме од посебне важности и за  Perwoll.

Модом исказујемо наш идентитет, те је важно да допринесемо третирању моде на свестан и одговоран начин. Зато  Perwoll и кроз овај конкурс подржава #Rethink Fashion кампању, која охрабрује младе модне креаторе да представе своју креативност.

Сходно томе, ово је идеална прилика за све иновативне младе таленте који желе да изразе своју креативност кроз савремено поимање моде и да своју професионалну каријеру започну на најважнијој модној манифестацији у региону.

Конкурс је отворен од 19. маја до 9. јуна за све заинтересоване младе дизајнере.

Одабрани кандидати ће добити прилику да представе своје радове на јесењем издању Belgrade Fashion Week-а.

Програм конкурса подразумева и менторски рад са врхунским модним професионалцима.

Пријава треба да садржи портфолио досадашњих радова са информацијама о кандидату, и треба је послати на мејл адресу: bgfashionweek@click.co.rs најкасније до 9. јуна у 17 часова.

О финалистима конкурса одлучује комисија састављена од признатих модних стручњака.

Све информације о конкурсу се могу наћи на сајту  belgradefashionweek.com.

Фото: Ђорђе Томић

Додај коментар: