Scroll Top

КУЛТУРНО ЛЕТО НА ВРАЧАРУ

kulturno-leto-na-vracharu
Сличне теме

Манифестацију „Културно лето на Врачару“ посетио је јуче наш Врачарац, министар грађевинарства, саообраћаја и инфраструктуре, Томислав Момировић.

-Задовољство ми је што присуствујем оваквој манифестацији која својим лепим и садржајним програмом окупља наше грађане и наше најмлађе- рекао је Момировић.

Министар је такође истакао да је од велике важности имати све више културних догађаја и изразио своје очекивање да ће овакви догађаји постати традиција на Врачару.

Заједно са окупљеном децом министар Момировић је уживао у спортским и уметничким активностима, које су осмишљене тако да помажу деци да вежбају социјалне вештине као што су наизменичан рад, дељење и договарање.Програмски садржај „Културног лета на Врачару“ пружа могућност истраживања и развијања креативности, индивидуалности и оригиналности код деце, што је основни циљ ове манифестације.

Момировић је позвао све родитеље да доведу децу и заједно уживају у богатом културном програму, који ће трајати  до 18. јула.Синоћњем уметничком спектаклу на Врачару присуствовали су и народни посланик Угљеша Мрдић и члан Већа Градске општине Врачар, Биљана Ракић.

Додај коментар: