Scroll Top

Борба нема цену

borba-nema-tsenu
Сличне теме

ПРВИ РОЂЕНДАН ЗАОКРУЖИЛИ СМО ГОДИНУ ОТКАКО ЈЕ ИЗАШАО ПРВИ БРОЈ РЕДИЗАЈНИРАНОГ ЛИСТА

Бесплатни примерци стизали су и до КОВИД болница, обишли смо и многе градове Србије, а ентузијазам нас не напушта да и даље правимо квалитетан садржај и приближимо га што већем броју читалаца

Борба стигла и на 2.000 метара висине

Жеља и труд да се негују вред­ности уродио је плодом, па тако часопис Борба прославља свој први ро­ђендан!

У припремању сваког броја при­ступали смо предано и са вели­ким ентузијазмом, са жељом да читалачкој публици представимо најактуелније теме, саговорнике, информације, занимљиве приче, репортаже… Иако је покренут и почео да излази баш некако у вре­ме кад нас је задесила пандемија коронавируса, успевали смо да вас сваког месеца информишемо о ку­лтурним дешавањима, представи­мо локалитете Србије, упознамо са старим занатима, еколошким темама, традицијом, модом… На­ши бесплатни примерци нашли су се у Панчеву, Новом Саду, Срем­ској Митровици, Руми…, где смо заједно са чланицама КУД Шума­дија 05 делили Борбу, промовишу­ћи културу и ћирилично писмо, упознајући пролазнике са новом редизајнираном Борбом, која да­ нас, у новом формату, не садржи политичке теме.

Ентузијазам нас ни после годи­ну дана не напушта, што се може видети у овом празничном броју, који је на већем броју страна, јер идеја, предлога, тема, саговорни­ка не мањка. Напротив, све их је више.

12 месеци већ излази редизајнирани лист

Екипа редакције Борба, ма­ла група, али одабрана, поред извештавања, прикључила се и великом броју акција попут добровољног давања крви, донацији књига, садњи дрвећа, донацији заштитних маски… Наши бесплатни примерци стизали су и до КОВИД болница, са циљем да барем и на тај начин дамо допринос у борби против пошасти која нас је задесила.

Волимо да истакнемо да нашу редакцију чини спој младости и искуства и што дајемо шансу младима да кроз рад у нашем часопису стасавају и покрећу неке своје иницијативе.

Иако је данас тешко опстати у медијском окружењу, наш часопис је бесплатан јер култура је нешто што нема цену, а наша мисија је, као што је и сам назив часописа, да се боримо јер имамо снаге и талента да правимо квалитетан садржај и приближимо га што већем броју читалаца.

аутор АНДРИЈА ЈОРГИЋ

фото Архива Борбе, Live Production и UniverzalHD

Додај коментар: