Scroll Top

ЛЕТЊИ ЕКОЛОШКИ ФОРУМ: ЕНЕРГЕТСКА ЗАДРУГА „ ЕЛЕКТРОПИОНИР“ – Обновљиви извори енергије

letni-ekoloshki-forum-energetska-zadr
Сличне теме
Dodela Svetosavske nagrade

Волео бих да у будућности допринесем развоју науке и човечанству, али и...

14.07. од 18 до 20 часова, у оквиру изложбе „Ефекат прегледа“, Музеј савремене уметности отвара простор за дискусију о разноврсним еколошким проблемима са којима се становници Србије суочавају у локалном контексту.

Програм је осмишљен као јавни форум у коме ће актери – еколошке орнанизације, активистичке групе, стручњаци, уметници и грађани – у изложбеним простору Музеја дискутовати о актуелним проблемима заштите животне средине у Србији разлозима за настанак тих проблема, као и могућим предлозима за њихово решавање. Енергентска организација ,,Електропионир“ основана је крајем 2019. године са идејом да буде један од кључних актера у оснаживању људи да активније учествују у транзицији српског енерегентског сектора на обновљиве изворе енергије. Отпочела је као подухват групе ентузијаста који су се на разне начине бавили обновљивим изворима енергије и иновативним начинима грађанског организовања.

На ,,Летњем еколошком форуму“ о искуствима ,,Електропионира“ ће говорити Ана Џокић, Ђорђе Самарџија, Игор Вејновић и Марк Нелен.

Додај коментар: