Scroll Top

Немања Радуловић наступио пред препуним Стадионом Ташмајдан

nemanja-radulovic-nastupio-pred-prepunim-stadionom-tasmajdan
Сличне теме

Пред препуним Стадионом Ташмајдан, 3. јула 2023. године одржан је концерт чувеног виолинисте Немање Радуловића који је наступио са својим камерним ансамблом „Double Sens“

Уз чак пет песама на бис, Радуловић је одржао маестралан двосатни концерт којим је представио нумере са новог албума Корени.

Одушевљену публику провео је кроз оригинално музичко путовање по свету, а у току концерта изјавио је: Захваљујући музици схватам
да ова планета нема границе.

Посебне реакције публике изазвале су нумере Омаж Александру Шишићу, Ђелем, Ђелем, Мндра Мја и Нишка бања изведена за први бис.

На концерту су се истакли и изузетни солисти: виолинисткиња Тијана Милошевић, композитор и аранжер Александар Седлар, Ксенија Милошевић која је одушевила све присутне својим вокалним умећем, виолинисткиња Кристина Атанасова Радуловић која се придружила свом супругу Немањи у композицији Македонско девојче и Милош Михајловић који је заједно са Ксенијом Милошевић отпевао песму Ђелем, Ђелем.

Концерт Немање Радуловића на Стадиону Ташмајдан, у организацији Центра београдских фестивала – ЦЕБЕФ, био је распродат недељу дана унапред и представља један од најтраженијих концерата у првој половини године у Србији.

Међу публиком су биле бројне угледне личности, амбасадор САД-а Кристофер Хил, амбасадор Италије Лука Гори, министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић, директор ЦЕБЕФ-а Дамир Хандановић и многи други.

Фото: ЦЕБЕФ/Беликcа Абдуловић и Душан Миленковић

 

Додај коментар: