Scroll Top

Новогодишње дете од снова

novogodishne-dete-od-snova
Сличне теме

Удружење Увек са децом као и сваке године традиционално обележава новогодишње празнике, а овај догађај представља једно од омиљених  дешавања како свих малишана, тако и њихових родитеља током зимског периода. Догађај је хуманитарног карактера, а сви заинтересовани могу да донирају новац и помогу раду саме организације. Бојанa Машковић композитор и идејни творац пројекта “Дете од снова” заједно са удружењем Увек са децом ове године ораганизује хуманитарни догађај у Тржном центру Delta City, 09.12.2022. у трајању од 16.00 до 19.00 часова .

Тог дана у оквиру програма биће организоване креативне  радионице  за децу, маме и тате у којима сви имају могућност да учествују. Програм обухвата бројне концерте као и дружење са личностима из јавног живота, певачима, глумцима и водитељима као и посебно осмишљени тренинге за целу породицу. Прикупљаће се донације, а сви посетиоци који буду донирали више од 200 динара биће у могућности да учествују у наградној игри у оквиру програма и освоје вредне награде за породицу, као што су: две авионске карте за Хургаду, викенд за породицу на Копаонику,Carpisin програм за породицу, породични ручак и многе друге.

Овогодишњи догађај подржаће Бојана Машковић, Данијела Врањеш, Сале Тропико, Душан Свилар, Ана Бебић, Жарко Степанов, Давор Јовановић, Марко Кон, Филип Пат, Алекса Перовић, Марта Ловић, Марко Милошевић, Тамара Милчић И многи други.

Фото: Промо

Додај коментар: