Scroll Top

НУРДОР обележава Златни септембар

nurdor-obelezava-zlatni-septembar
Сличне теме

Организована је продајна изложба у 20 градова Србије чијим новцем ће се рекнструисати Родитељске куће у Београду

Сутра у суботу, 23. септембра са почетком у 12.00 часова НУРДОР организује највећу продајну изложбу дечјих цртежа у више од 20 градова широм Србије, још једна акција пружања подршке деци оболелој од малигних болести.

У Србији сваког дана једно дете оболи од рака. Оно што охрабрује јесте стопа излечења, која је код деце веома висока. Међутим, како би наши храбри Суперхероји могли да се изборе и добију најважнију битку за живот – подршка је оно што је кључно на путу до излечења. Из тог разлога је важно да стварамо друштвену заједницу која ће бити сензибилисана и освешћена о проблемима са којима се суочавају деца која се лече и њихове породице.

Континуирано организују кампање и акције за сензибилисање јавности, кроз које се шаље порука заједништва и подршке, као стубова здраве заједнице која брине о онима међу нама који не могу сами.

Дана 23. септембра на централним трговима у више од 20 градова широм Србије биће организована продајна изложба цртежа деце из целе Србије.

Одабиром било ког цртежа биће подржан пројекат реконструкције нове Родитељске куће у Београду за смештај и бригу о деци оболелој од малигних болести и њиховим породицама, које из целе Србије долазе у Београд због лечења детета.

Твоја подршка је злата вредна!

Фото: Промо

Додај коментар: