Scroll Top

Осми март и жене рониоци

osmi-mart-i-zene-ronioci
Сличне теме

Роњењем се баве правнице али и филозфкиње, инжењерке али и филолошкиње, програмерке али и архитектице, и сви они које вода привлачи из било ког разлога

Иако, роњење се увек сматрало “спортом” за мушкарце све је већи број жена које се упуштају у ову авантуру. Наиме, како се роњење популаризовало и стил живота се мења све је већи број жена које желе себи да причине задовољство и уживање.

Роњење са боцама, као засебна грана не захтева посебне припреме већ је битно да је особа здрава, да нема проблеме са крвним притиском, срцем, плућима, и наравно да жели да рони . Роњење у клубу пружа разне могућности, од напредовања у смислу категорија, дружења, путовања али и отварања других, нових видика. Није тајна колику срећу представља живот испод површине. Роњење је друга димензија живота. За једног “обичног” пливача море представља површину а за нас дубину, то је суштинска разлика и самим тим чини већу лепезу занимања које оно пружа. Роњењем се баве правнице али и филозфкиње, инжењерке али и филолошкиње, програмерке али и архитектице, и сви они које вода привлачи из било ког разлога. Срећа је и суштина да нађете клуб или инструктора који ће да вас научи да сигурно и безбедно роните, сами или са клубом, на домаћем терену или на другом континенту, тада сигнали среће лете с једног краја на други где год то било.

Месец март биће дан жена за све жене које желе да се опробају у овом дивном спорту, за све ближе информације будите слободни да контактирате ронилачки клуб Плава хоботница на @plavahobotnica профилу на друштвеним мрежама.

Фото: Владан Милисављевић

Додај коментар: