Scroll Top

Представници Фондације „Дајана Пауновић “ званично доделили орден СВ. Мајке Анастације Љиљани Аксентијевић из Звечана

predstavnici-fondacije-dajana-paunovic-zvanicno-dodelili-orden-sv-majke-anastacije-ljiljani-aksentijevic-iz-zvecana
Сличне теме

Љиљани Аксентијевић, коју је Аљбин Курти, недавно означио као вођу терориста из Звечана, данас је и званично стране од стране Фондације Дајана Пауновић додељен орден Свете Мајке Анастасије као једној од многих храбрих жена са Косова и Метохије

Један од члана управног одбора Фондације Дајана Пауновић, Урош Сталетовић је Љиљани орден доделио у присуству председника Српске листе Горана Ракића и њених колега из Општине Звечан.

– Поносан сам што у име Фондације Дајана Пауновић могу и званично да Вам данас предам овај орден и искрено верујем да ћете га са поносом чувати. Преносим Вам поздраве директорице Фондације Дајане Пауновић, која ни данас због забране уласка на Косово и Метохију није могла да буде са Вама и са вашим колегама али како она каже, од помоћи српском народу на КиМ и поред свих забрана неће одустати и та помоћ ће сваким даном бити све већа и већа.

Љиљана Аксентијевић је након пријема ордена казала да ово  признање дели са целим српским народом, који се бори да опстане на својим огњиштима и да верује да ће у томе успети.

Љиљана Аксентијевић, иначе има повреду кичме и има проблем и са доњим екстремитетима.

Фото: Фондација „Дајана Пауновић“

Додај коментар: