Scroll Top

Пролећни хуманитарни базар

prole-ni-humanitarni-bazar
Сличне теме

У дворишту ОШ „Вељко Дугошевић“, у суботу, 4. јуна 2022. од 10.00 до 13.00, биће одржан хуманитарни базар „Заједно смо бољи, заједно смо јачи“.

Ученици, родитељи и запослени школе организоваће у Милана Ракића 41 осму по реду пролећну манифестацију, која се традиционално одржава почетком јуна. Покренута је у оквиру пројекта „И родитељи се питају“.

Из године у годину пролећни хуманитарни базар је, уз подршку наставника и ученика, све садржајнији и креативнији. У веселој атмосфери, организују се спортске активности, продајна изложба ученичких радова и занимљив програм са познатим гостима. За претходних седам година прикупљена су значајна финансијска средства која су донирана за потребе деце из Прихватилишта, Свратишта, као и за ученике звездарских школа.

Ове године, програм ће водити Владан Зец – Зека, професор физичког васпитања, глумац и аниматор. Специјални гости биће Јасминка Петровић, уз чија књижевна дела одрастају млади, а и одрасли их читају са посебним задовољством, Петар Стругар, глумац и водитељ који је улогом у филму „Монтевидео, Бог те видео“ освојио срца публике, и познати Ђ ИКЕ који ће бити задужен за музички програм.

И овогодишњи пролећни базар је хуманитарног карактера.

Средства се ове године прикупљају за помоћ деци из ОШ „Вељко Дугошевић“, ученицима којима је због болести или тешке породичне ситуације помоћ преко потребна. Позвани су грађани Звездаре да проведу преподне у дворишту ОШ „Вељко Дугошевић“ и да заједно са децом развијају и негују вредности међусобне бриге и подршке.

Фото: Промо

Додај коментар: