Scroll Top

Велики Новогодишњи хуманитарни концерт „Дете од снова“

veliki-novogodisnji-humanitarni-koncert-dete-od-snova
Сличне теме

Бојана Машковић, платформа Дете од снова и Удружење Увек са децом организују Новогодишњи велики хуманитарни концерт Дете од снова 3.12.2022. године на централном тргу тржног центра Delta City од 16 до 18 часова

Концерт се одржава трећи пут од 2022. године, а у оквиру концерта ће наступити многобројни уметници из света музике и филма, писци, водитељи, спортисти, сви они који подржавају поруку која је идеја од настанка платформе и песме “Дете од снова”, а та порука је емпатија међу децом и младима.

Догађај је посвећен деци оболелој од рака којима је на њиховом путу оздрављења потребна подршка у току лечења.

За децу ће певати многобројне познате личности у пратњи бенда, а тог дана ће свако ко посети концерт бити у могућности да да свој допринос Удружењу “Увек са децом” које више од 3 деценије помаже да млади који се боре са овом опаком болешћу лакше прођу свој пут оздрављења.

Ове године наступају: Милан Калинић, Игор Симић, Алекса Перовић, Бојан Маровић, Марија Микић, Стефан Здравковић, Ана Бебић, Сашка Јанковић, Бранислава Подрумац, Жарко Степанов, Васа Стајкић, Кристина Кика Јовановић, Татјана Кецман, Мистик Чело, Игор Симић и многи други.

Концерт ће подржати и екипа Survivora.

До сада, пројекте “Дете од снова” су подржали уметници – Бајага, Дејан Цукић, Жељко Васић, Саша Ковачевић, Кнез, Сале Тропицо, Борис Режак, Бојана Стаменов, Душан Свилар, Бојан Маровић, Ана Бебић, Даниел Кајмакоски, Давор Јовановић, Жарко Степанов, Бранислава Подрумац, Стефан Здравковић – Принц, Игор Симић, Филип Пат, Филип Булатовић, Ејо, Марко Милошевић, балетски ансамбл Милана Громилића, глумци Стојан и Андриана Ђорђевић, Мина Лазаревић, Бода Нинковић, Јелена Матијашевић, Јелена Стајковац, Тамара Милчић и многи други…

И овог пута на сличан начин ће уметници, водитељи и спортисти подржати хуманост, љубав, емпатију, здрав живот и породичне вредности богатим програмом и лепим изненађењима за посетиоце уз песму и игру.

Љубав и емпатија су важан део свачијег одрастања.

Додај коментар: