Scroll Top

ВЕЛИКИ ПЕВАЈУ ЗА МАЛЕ БОРЦЕ: ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ ,,ДЕТЕ ОД СНОВА“

veliki-pevaju-za-male-bortse-humanitar
Сличне теме

Удружење ,,Увек са децом“ у сарадњи са Бојаном Машковић организује хуманитарни концерт под називом ,,Дете од снова“, који ће бити одржан у недељу 20. фебруара од 18 часова у Комбанк дворани.

Концерт се одржава у циљу сакупљања средстава које удружење усмерава на куповину стана који ће бити на располагању деци и родитељима, како би им олакшао тешке дане и како би постао место где могу да проводе време између терапија.

Да мали борци победе тешке дане и остваре своје снове помоћи ће им уметници великог срца: Бајага, Дејан Цукић, Борис Режак, Кнез, Бојана Стаменов, Сашка Јанковић, Бојана Машковић, Данијел Кајмакоски, Саша Ковачевић, Душан Свилар, Ана Бебић, Игор Симић, Бојан Маровић, Бранислава Подрумац, Филип Пат, Бода Нинковић, Мина Лазаревић, Жарко Степанов, Стојан Ђорђевић, Матеја Поповић и други.

Међу учесницима ће се наћи и плесни балетски ансамбл на челу са Миланом Громилићем, највећи дечји хор из Војводине ,,Искончићи“ и песник Марко Милошевић који ће поделити своје стихове посвећене концерту.

Извор: Удружење “Увек са децом”

Фото: Промо

Додај коментар: