Scroll Top

Бесплатно предавање „Како на практичан начин трансформисати своју реалност?“

27755-2
Сличне теме

У Београду ће наредног петка, 19. јануара, у Хотелу Цептер (Ул. Теразије 10) бити одржано бесплатно предавање и радионица на тему „Како на практичан начин трансформисати своју реалност?“

Ауторка радионице Татјана Милана Никчевић научи ће вас како да савладате проблеме у љубави, послу, финансијама и са здрављем једноставним методама из области личног развоја која су до сада многим људима промениле живот из корена.

У оквиру предавања биће приказане технике које ће полазници, без обзира на старосну доб и професију којом се баве, имати прилику да науче и испробају како би их касније практично примењивали у различитим изазовним ситуацијама живота.

-Предавање је намењено свима који желе да раде на себи, да схвате који су то несвесни унутрашњи притисци који нас нагоне да радимо неке ствари на одређене начине, да побољшамо личне и професионалне односе, да будемо ефикаснији неутралишући блокаде и потиснуте садржаје које носимо од малих ногу. Као што каже Јунг “Све док несвесно не дође на место свесног, оно ће водити наш живот, а ми ћемо то звати судбином”. Ово су релативно нове и мало познате методе широј јавности, које омогућавају трансформацију стања појединца, кроз освешћење и интеграцију потиснутих емотивних набоја, што се аутоматски рефлектује на средину. Тако се мења средина, а и лична судбина – каже предавач Татјана Милана Никчевић и додаје:

-Након предавања полазници ће схватити да је све што нам се дешава управо производ унутрашњег несклада. Полазници ће научити како да интегришу своје потиснуте емоције без заобилажења, скривања или потискивања. Тек када овладају поменутим техникама, ослобађајући енергију која је била заглављена у отпорима и потискивањима емоција, тек тада могу искусити љубав и радост у животу, ослобођени одбацивања или осуђивања било себе или других.

О методама:

P.E.A.T. метода обухвата неколико техника чувеног Славинског које могу помоћи свакоме ко жели да промени и побољша квалитет свог живота, али и утиче на свој духовни развој.

FER (F.A.I.R. – Free Autentic Integration Release) је метода која се састоји од сета прецизно одабраних питања којима клијент долази до освешћивања и решавања великог броја несвесних образаца и траума које се кроз процес интегришу и нестају током само једног до највише седам третмана.

Сви заинтересовани могу да закажу свој долазак на бесплатни семинар слањем поруке на Вибер путем броја телефона: +17209907670, а више информација на тему техника личног развоја, можете сазнати на званичном сајту: https://www.fairtechniques.com/nas/nashompage/.

Фото: Приватна архива

Додај коментар: