Scroll Top

Београдски концерт и нови албум Love Huntersa

beogradski-koncert-i-novi-album-love-huntersa
Сличне теме

Култни бенд Love Hunters ће промовисати албум „Mother Mono Father Demo“ концертом у Запа Бази у четвртак, 14. децембра од 21 час

Музичка подршка у виду предгрупе биће бенд Црна листа.

Након осам година издавачке паузе група Love Hunters објављује нови, осми студијски албум. Реч је о групи која је током деведесетих релативно брзо успела да скрене пажњу шире музичке јавности интригантним текстовима а пре свега специфичним изразом њеног фронтмена Милана Мумина.

Албум „Mother Mono Father Demo“ долази у тренутку темељног редефинисања комплетног израза групе Love Hunters. Између два издања Мумин је објавио два соло албума у Америци, снимио је играни филм „Love Hunter“ и два документарца о бенду а објављени су лајв албум и ДВД.

-Ово је, свакако, албум који смо као бенд дуго чекали. После неколико неуспелих преговора са неколико издавачких кућа, он коначно излази за кућу Маском и то на винилу, што нам је било и најбитније, изјавио је Милан Мумин поводом изласка албума.

На новом албуму Хунтерси наступају у стандардној постави: две гитаре, бас, бубањ и глас. Поред неколико песама које већ изводе на концертима, истакли су се неки фаворити попут нумера „IFL“, „The Aunt“ или „New Baby Overdose“… Бенд са великим нестрпљењем очекује концерт у Београду рекао је Мумин и додао:

– Дуго нисмо имали солистички концерт у Београду. Веома се радујемо. Београдска публика је увек била посебна и нама, уз новосадску и зрењанинску, веома драга! Кад се томе придода и овај диван повод, све је супер!”

По речима Милана Мумина албум „Mother Mono Father Demo“ заузима посебно место у његовој каријери, првенствено због неколико атипичних песама за Huntersе.

Издање новог албума Mother Mono Father Demo на винилу је доступно у претпродаји до 17. новембра.

Фото: Владимир Величковић

Додај коментар: