Scroll Top

Београдски туристички фестивал

beogradski-turistichki-festival
Сличне теме

У петак и суботу 3. и 4. јуна 2022, на Тргу републике Туристичка организација Београда организоваће Београдски туристички фестивал.

Новом манифестацијом биће најављена летња туристичка сезона у престоници.

Посетиоци фестивала ће имати прилике да се упознају са разноликом туристичком понудом Београда, да сазнају шта имају и нуде београдске општине, али и друге дестинације широм наше земље и региона. Поред бројних музичких концерта и наступа, посетиоце очекују вредне награде, међу њима ваучери за викенде у бројним српским бањама.

Куриозитет вечери биће наступ музичких легенди Наде Павловић и Тање Јовићевић, као и групе Теџас Флоод, али и бројних других извођача, музичких група и уметника.

Програм почиње у петак у 16.00 и трајаће до 22.00. Свечано отварање манифестације је заказано за 19.00.

Међу излагачима су градске општине Вождовац, Савски венац, Лазаревац, Звездара, Земун, Нови Београд, Врачар, Чукарица, Обреновац, Сурчин, Гроцка, Барајево, Сопот, Стари град, Раковица, Младеновац, које учешћем на фестивалу позовају Београђане и госте да их посете. Излете и ексурзије ван града ће предложити туристичке организације Лознице, Чачка, Новог Сада, Крагујевца, Ниша, Лесковца, а на дуже одморе из Будве, Требиња и Никшића.

На штанду Туристичке организације Београда посетиоци се могу информисати о свим туристичким садржајима и програмима у нашем граду, а делиће се и карте за туристичке програме.

Своје понуде ће представити Београдске пијаце, Музеј ваздухопловства, Београдска дестилерија, затим Позориште „Пинокио“, Музеј савремене уметности, Палата Србије, Београдска арена, Ада Циганлија и ЈКП „Погребне услуге“. Да је туризам предивно занимање, потврдиће учешће Универзитета Сингидунум, Високе туристичке школе, Високе хотелијерске школе, и Високе здравствене школе.

У суботу. 4. јуна, Београдски туристички фестивал на Тргу републике ће трајати од 10.00 до 14.00.

Фото: Александра Прхал

Додај коментар: