Scroll Top

Конкурс за дизајн етикете новог сувенира Београда

konkurs-za-dizajn-etikete-novog-suven
Сличне теме

Три године након одлежавања у Првој српској банци ракије у Београдској дестилерији, данас је у присуству медија и пријатеља отворено храстово буре Туристичке организације Београда са премиjум дуњевачом, која је добила назив „београдска ракија”.

– Ракија од дуње након одлежавања добија на квалитету, па самим тим и на вредности, чиме јој се укус мења и добија комплексну, племениту ноту – појаснио је Бранко Нешић, оснивач Београдске дестилерије и Српске банке ракије у сарадњи са којом је осмишљена „београдска ракија”.

Он је подсетио на дугогодишњу сарадњу са Туристичком организацијом Београда и чин када је пре три године ракија остављена да „одлежи”.

– „Београдска ракија” ће постати званични сувенир града Београда и моћи ће да се купи у Београдској дестилерији и на пунктовима Туристичке организације Београда – најавио је Миодраг Поповић, директор Туристичке организације Београда, те додао да треба да промовишемо оно што имамо, а други немају.

Поповић је позвао уметнике да се пријаве на конкурс за дизајн званичне етикете „београдске ракије”.

Предлози за етикету се могу послати на имејл-адресу pr@belgrade-distillery.com

Београдска дестилерија је једна од популарних локација у нашем граду и налази се на адреси Жоржа Клемансоа 19, а може се посетити и у оквиру туристичких „Ракија тура”.

Извор и фото: Беоинфо

Додај коментар: