Scroll Top

Бесплатна радионица за родитеље: ,,Како да васпитавате без критиковања“

besplatna-radionitsa-za-roditele-kako
Сличне теме

У одељењу уметности Библиотеке града Београда у среду, 30.03. у 19 чаова биће одржана бесплатна радионица за родитеље на тему ,,Како да васпитавате без критиковања“. Радионицу водии Биљана Грбовић.

Биљана је родитељство одувек видела као област у којој је препознала своју сврху кроз коју највише може да допринесе заједници. Своје формално образовање стекла је на Педагошком факултету (мастер дизајнер медија у образовању и професор разредне наставе).

Након петнаестогодишњег искуства рада у школи и троструког материнства ( мајка је троје деце која сада имају 13, 16 и 19 година), тј. након што је кроз искуство добила потврду да је начин на који размишља о васпитању онај који води ка срећном, емоционално, социјално интелигентном и високо функционалном детету, осетила је смелост да се јавно активира на овом пољу.

И као што ништа није случајно, тако ни Биљани нису без разлога дата баш ова два интересовања (родитељство и лични развој). Одлучила је да осмисли радионице које ће се бавити управо овим спојем.

Основала је Удружење родитеља Матица у Новом Саду у ком се редовно одржавају предавања за заинтересоване родитеље и које има за циљ да оснажи родитеље као личности како би били у стању да деци пруже како љубав и прихватање, тако и дисциплину и чврсте границе.

Године 2021. написала је књигу ,,Волим што сам родила баш тебе, баш такву- таквог“ у издању Матице српске, која представља практичан приручник за родитеље и која је доживела већ треће издање.

Испод свога имена, Биљана увек додаје ,,Радујем се кад помажем!“

Додај коментар: