Scroll Top

“ДЕТЕ ОД СНОВА” – ПЕВАЧИ И ГЛУМЦИ ПЕВАЈУ ЗА ДЕЦУ ОБОЛЕЛУ ОД РАКА

dete-od-snova-pevachi-i-glumtsi-pevaj
Сличне теме

Бојана Машковић је са колегама певачима и глумцима покренула хуманитарну акцију за помоћ деци оболелој од рака, која се реализује преко удружења “Увек са децом”.

Саша Ковачевић, Даниел Кајмакоски, Бојана Стаменов, Душан Свилар, Игор Симић, Ненад Кнежевић Кнез, Борис Режак, Бранислава Подрумац, Филип Пат, Жарко Степанов, Мина Лазаревић, Бода Нинковић, Ана Стаменковић, Стефан Поповић, Јелена Стајковац, Јелена Матијашевић, Бојана Машковић и деца солисти Сара Симић и Томислав Божовић су песмом “Дете од снова” позвали све људе добре воље на хуманост и да слањем поруке 7175 на број 7175 помогну деци која се боре са овом опаком болешћу. У Србији свакога дана оболи по једно дете од неке малигне болести, а рак годишње однесе један и по школски разред.

Текст и музику за песму “Дете од снова” посвећену свој деци, а посебно деци са крилима, написала је Бојана Машковић, аранжман Урош Марковић, а спот у Студију О снимио је Ведад Јашаревић.

Спот “Дете од снова” је постављен на You Tube kanalu IDJ Kids , а сав приход од прегледа спота IDJ Videos ће уплатити удружењу “Увек са децом”.

У оквиру ове акције у фебруару месецу на Светски дан деце оболеле од рака биће одржан и концерт на коме ће наступити музичари и глумци који су учествовали у споту, а цео приход ће бити уплаћен у хуманитарне сврхе.
Један смс пуно значи, зато слањем поруке 7175 на број 7175 подржите децу којој је помоћ најпотребнија. Наше мало, њима значи много!

фото: Ивана Живојнов и Марко Крстић

Додај коментар: