Scroll Top

ЏЕЗ ЗА СВЕ УКУСЕ

dhez-za-sve-ukuse
Сличне теме

Изложбом фотографија „Мusic, БРЕ!” аутора Ивана Грлића у у галерији Културног центра у Рибници, сутра ће, тачно у подне, у Краљеву званично почети традиционални, 12. по реду Међународни џез фестивал – „Џезибар“.

Љубитеље џеза ове године очекује богат музички порограм који ће се комплетно одржати на Тргу српских ратника. У петак, 1. јула, најпре ће од 20 сати наступити џез трио „3јецт“ из Северне Македоније, потом ће се публици представити „Cotton Pickers “, док је за крај вечери предвиђен концерт Марка Луиса, певача и мултиинструменталисте познатог по томе што спаја наизглед неспојиве музичке жанрове.

У суботу, на истом месту и у исто време, програм ће отворити „Moses Dimski Project “, ауторски пројекат младог бубњара Димитрија Мојсијевића, затим ће наступити једанаесточлани бенд „Николов-Ивановић Undectet“ који предводе пијаниста и аранжер Владимир Николов и бубњар Срђан Ивановић, а завесу на овогодишњи „Џезибар“ спустиће Никола Пејаковић Коља. У организацији овдашњег КЦ „Рибница“ сви програми џез фестивала су потпуно бесплатни.

Фото: Промо

Додај коментар: