Scroll Top

Друга Универзијада апсолвената региона на Машинском факултету

druga-univerzijada-apsolvenata-regiona-na-masinskom-fakultetu-2
Сличне теме

Друга Универзијада апсолвената региона Форум УНАПРЕД биће одржана у суботу, 2. септембра на Машинском факултету у Београду (Краљице Марије 16)

Универзијада је настала са циљем повезивања студената завршних/мастер студија и компанија које трагају за кандидатима за попуњавање слободних позиција.

Као и претходне године, учеснике очекују панел дискусије на горуће теме запошљавања, ХР трендова у компанијама и каријерног развоја.

Догађај организују платформа СтудЕНТЕР и Савез студената Машинског факултета.

Милош Васић, организатор Универзијаде је поводом догађаја изјавио:

– Након сјајних утисака после Форума УНАПРЕД прошле године, изузетно ми је драго да се и ове године дружимо на другој по реду УНиверзијади АПсолвената РЕгионалних Држава. Пред нама је Форум УНАПРЕД 2023 – који ће и ове године окупити компаније, експерте из различитих области, као и представнике академског света, студенте, апсолвенте, високообразоване кандидате из различитих научних поља. Посебан сегмент биће НЕТЊОРКИНГ – а то су штандови компанија – налик мини сајму привреде – где ће директно свако од учесника имати прилику да разговара са представницима компаније. Са посебним задовољством истичем да је прошле године значајан број студената на тај начин себи обезбедило праксу, а касније и запослење. Прошле године смо истакли да верујемо да ће догађај постати традиционалан, и драго нам је да тим путем и идемо. А како је један од главних циљева и СтудЕНТЕР-а и Форума УНАПРЕД да помогнемо студентима да се остваре у професионалном сегменту, омогућили смо бесплатне котизације за првих 100 пријављених студената. Позивам их да се пријаве што пре путем линка и обезбеде своје место на Форуму УНАПРЕД.

За УНАПРЕД се могу пријавити апсолвенти основних и мастер студија Београдског универзитета, као и са других српских и универзитета земаља региона (Црне Горе, Албаније, БиХ, Хрватске, Северне Македоније).

Организатори су од ове године пријаву проширили и на све оне који су завршили факултет и у активној су потрази за послом.

Учесници Универзијаде биће представници универзитета, привредних комора, стартуп-ова, банака, бизнис консултаната, министарстава и привредника из региона, а ускоро ће бити објављен и финални програм догађаја.

ЗА ПРВИХ 100 ПРИЈАВЉЕНИХ СТУДЕНАТА БИЋЕ обезбеђена БЕСПЛАТНА КОТИЗАЦИЈА.

Линк за пријаву налази се на линку платформе СтудЕНТЕР:

хттпс://студентер.орг/догађаји/догађај/друга-универзијада-апсолвената-регионалних-дрзава

Фото: Промо

Додај коментар: