Scroll Top

Fashion weekend Јахорина 2023, највећи регионални уметничко-модни и музички спектакл

fashion-weekend-jahorina-2023-najveci-regionalni-umetnicko-modni-i-muzicki-spektakl
Сличне теме

Највећи регионални уметничко-модни и музички спектакл Fashion weekend Јахорина 2023 почео је спектакуларним догађајем који је окупио заљубљенике филма и моде

Два највећа бренда из Босне удружили су своје снаге, Сарајево Филм Фестивал и  Fashion weekend Јахорина као догађај који повезује и окупља најбоље регионалне дизајнере, подржава младе из региона и много је више од модног догађаја…

У оквиру прве вечери  Fashion weekend Јахорина приказана је пројекција дигитално рестаурираног филмског класика Љубомира Радичевића ” Љубав И мода”.

На црвеном тепиху, пред пројекцију нашли су се: Бранко Ђурић Ђуро, Мима Караџић, Јелена Гавриловић, Бата Спасојевић, Зала Ђурић, Амина Хасенбеговић и многи други.

Јелена Гавриловић је том приликом изјавила: “Стицајем околности сам увек имала прилику да сарађујем са дизајнерима који су мени били значајни, ове године имаћу прилику да наступим на Јахорина фасхион њеекенду где ће најталентованији српски дизајнери представити своје нове колекције уз музичко модни спектакл.”

Посетиоцима се на посебном  Fashion weekend Јахорина журки добродошлице обратио и директор Олимпијског центра Јахорина Дејан Љевнаић рекавши да је ово сарадња два најбоља бренда из Босне и херцеговине.

Такође он је најавио велики концерт регионалне звезде Сенидах и истакао како је поносан на читаву организацију и сараднике.

Он је позвао јавност да дођу на Јахорину и уживају у богатом програму за љубитеље филма, музике и моде 18. и 19. августа.

У наставку програма вечерас у Олимпијском центру Јахорина очекује се прави модни и музички ватромет у оквиру којег ће своје колекције представити регионални дизајнери попут Александре Џаковић, Верице Ракочевић, а посебан акценат биће на ревији костима по епохама из Народног позоришта Републике Српске.

Очекујемо да ће Јахорина Fashion weekend наставити да одушевљава својом јединственом комбинацијом модних ревија, изложби и панел дискусија и да ће постати незаобилазан догађај за све љубитеље моде.

 

Фото: Нидал Шаљић

Додај коментар: