Scroll Top

Једнодневна екскурзија за децу из општине Лепосавић

fondacija-dajana-paunovic-obezbedila-jednodnevnu-ekskurziju-za-decu-iz-opstine-leposavic
Сличне теме

Ученици Пољопривредне школе са домом ученика из Лешка, заједно са директором и професорима, у оквиру једнодневне екскурзије посетили су Врњачку Бању, коју је обезбедила фондација Дајана Пауновић

Ученици су током посете Врњачкој Бањи, имали прилике да посете институције и организације значајне за њихово образовање, а домаћини су обезбедили леп дочек за све госте, али и поклоне, за потребе школе и унапређење образовања у Пољопривредној школи.

Директор Фондације Дајана Пауновић, истакла је да ће Фондација на чијем је челу, увек подржавати овакве активности у циљу развоја младих, важном за њихово одрастање, образовање као и свакодневни живот.

-Ми заиста желимо да младима поготову са Kосова и Метохије помогнемо у свим сферама живота. Јасно нам је да се њихова свакодневница разликује од свакодневнице њохових вршњака овде у Србији али чинимо и чинићемо све да им олакшамо и образовање и одрастање, рекла је Дајана.

-Велику захвалност дугујемо фондацији Дајане Пауновић и њеним сарадницима који су препознали квалитет и рад наше школе и ученицима приредили екскурзију, едукативног карактера, наводи професорка Марија Милановић.

-Захваљујуци фондацији Дајане Пауновић и добрим домаћинима из Врњачке Бање, сарадницима из министарства пољопривреде и ветеринарског факултета, деци су данас обезбеђене бројне активности и поклони, што деци заиста пуно значи а о томе најбоље говори срећа и осмеси на њиховим лицима, додала је Марија.

-Фондација Дајане Пауновић је кроз бројне активности свакодневно присутна на Kосову и Метохији и интезивно ради на побољшању живота људи, пре свега наће деце и надам се да ћемо у будућем периоду имати могућности да заједничким деловањем обухватимо још деце из наше општине али и шире, истакла је Марија.

Пољопривредна школа Приштина-Лешак ученицима нуди савремена наставна средства, повезивање теорије и праксе, тимски и индивидуални приступ у настави, стручне посете, екскурзије, бесплатан превоз за све ученике са територије општине Лепосавић и Рашка, за ученике из осталих општина обезбеђен смештај.

Додај коментар: