Scroll Top

Национални паркови – природни драгуљи Србије

nacionalni-parkovi-prirodni-dragulji-srbije
Сличне теме
Dodela Svetosavske nagrade

Волео бих да у будућности допринесем развоју науке и човечанству, али и...

Од суботе 1. априла, љубитељи путовања и природе у Србији, Црној Гори, Босни и Херцеговини и Северној Македонији моћи ће да уживају у новом регионалном билингвалном (српско-енглеском) магазину Балкан Травел

Тема овог броја су Национални паркови Србије, са мноштвом информација о лепотама Србије и предлозима за путовања и авантуре у природи.

На 180 страна најквалитетније штампе, кроз занимљиве текстове и раскошне фотографије, можете се упознати са пределима нестварне лепоте и свим оним што Национални паркови Србије нуде.

У шестом броју Балкан Травел магазина сазнаћете која су савршена места за излете у Србији и где се налазе видиковци са најлепшим погледом.

Упознаћете се и са тим који су то предели нетакнуте природе под заштитом државе и зашто је важно сачувати их.

У магазину су представљени свих пет националних паркова Србије: Фрушка гора, Тара, Ђердап, Копаоник и Шар планина, као и подручја Старе планине и планина Кучај-Бељанице за које је најављено да ће постати национални паркови.

У овом издању магазина наћи ћете ексклузивни интервју са министарком заштите животне средине Иреном Вујовић, која је изјавила да је њено министарство направило велики искорак ка зеленој транзицији и показало да смо као држава посвећени усклађивању свих стандарда с Европском Унијом.

Још један важан интервју је са министром туризма и омладине Хусеином Мемићем који је истакао да за сада све указује да би 2023. могла бити још једна од најуспешнијих година за туризам Србије.

Поред њих, за магазин су говориле и бројне познате личности попут Булета Гонцића, Весне Чипчић, Банета Крстића, Љубице Вранеш… Магазин доноси и приче о познатим личностима које живе или воле да проводе време у националним парковима, као што су Вук Костић, Слобода Мићаловић и Војин Ћетковић, Драган Јовановић и Бранка Пујић и многи други.

Такође, у магазину можете пронаћи најаве манифестација, атракција и туристичких садржаја за 2023. годину, као и приче о моди, лајфстајлу и многим другим занимљивим темама.

Издавач Red Press представиће шесто по реду издање часописа у среду 5. априла у хотелу Цептер у Београду, уз присуство бројних званичника и познатих личности.

Магазин је доступан на киосцима широм Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Северне Македоније.

Додај коментар: