Scroll Top

Фондација „Иницијатива 21” у посети КБЦ “Драгиша Мишовић”

fondacija-inicijativa-21-u-poseti-kbc-dragisa-misovic
Сличне теме
Председница Фондације „Иницијатива 21” Дајана Пауновић данас је посетили КБЦ “Драгиша Мишовић” једну од најсавременијих клиника у Србији којом више него успешно руководи проф. др Владимир Ђукић.
Повод посете била је донација Фондације и КБЦ Косовска Митровица за породиље и превремено рођене бебе коју су уручили Др Слађани Михајловић, начелници Болнице за гинекологију и акушерство КБЦ “Драгиша Мишовић” у којој је у претходних годину дана рођено 4.300 беба.
-Уверили смо се да од тренутка када стигнете у болницу КБЦ “Др Драгиша Мишовић” о вама и вашем здрављу брине најстручнији тим. Хвала велико проф. др Владимиру Ђукићу и главној мед. сестри Наташи Богуновић на гостопримству и прилици да видимо како изгледа клиника која је у рангу најбољих светских здравствених установа. На лицу места смо се уверили да је брига о породиљама и бебама на првом месту, да мајке у болници имају третман као у светским центрима и да је једини циљ запослених да обезбеде највиши квалитет и ниво здравствене заштите наводи председница Фондације Дајана Пауновић.

Додај коментар: