Scroll Top

Фондација Новак  Ђоковић и филм ,,У мојој глави 2″ заједно у интерактивном панелу – Емоције су у игри

fondacija-novak-djokovic-i-film-u-mojoj-glavi-2-zajedno-u-interaktivnom-panelu-emocije-su-u-igri
Сличне теме

У петак 7. јуна у простору велике сале мтс Дворане, у организацији Фондације Новак Ђоковић и филмске дистрибутерске куће MCF MegaCom Film, од 12ч одржаће се Интерактивни панел: ЕМОЦИЈЕ СУ У ИГРИ, улаз је слободан за све

Да су емоције неизоставни део одрастања свакога од нас, на језгровит и забаван начин приказао је пре неколико година филмски студио Диснеy, доневши на велико платно фантастичну анимирану причу “У мојој глави” (Инсиде Оут). Овог лета на редовном репертоару наћи че се дугонајављивани наставак анимиране авантуре, са старим и новим ликовима, а уочи почетка приказивања филма у биоскопима организован је панел за најмлађе, на тему емоција.

У петак 7. јуна у простору велике сале мтс Дворане, у организацији Фондације Новак Ђоковић и филмске дистрибутерске куће MCF MegaCom Film, од 12 ч одржаће се Интерактивни панел: ЕМОЦИЈЕ СУ У ИГРИ, улаз је слободан за све.

Заједно са саговорницима панела, међу којима ће бити психолошкиња и психотерапеуткиња Смиљана Грујић, затим ауторка програма ,,Путем шамиона” Ана Јовановић, као и деца таленти, али и гост изненађења – наш успешни спортиста, ђаци трећег и четвртог разреда основне школе моћи ће да суделују у интерактивном разговору чија је основна тема улога емоција током одрастања.
Панелисти ће покушати да дају одговоре на многа важна питања, међу којима су и Какве функције емоције играју у спорту, Како се испољавају на свакодневном нивоу, Како их препознајемо и каналишемо, Зашто су нам некад неопходне чак и негативне емоције.

Уз присуство деце, добродошли су и родитељи, наставници, школски психолози и педагози.

Панел је замишљен и као користан увод у Дизнијеву анимирану причу ,,У мојој глави 2″, која сада представља јунакињу Рајли као тинејџерку, суочену и са неким новим емоцијама. Поред Радости, Беса, Туге, Сраха и Гађења који су трасирали свакодневни живот анимиране јунакиње, јављају се и нова осећања – Анксиозност, Смор, Завист и Срамота.

Филм ,,У мојој глави 2″ наћи ће се на биоскопском репертоару од четвртка, 13. јуна, а у синхронизацији приче учествовали су наши познати глумци и музичари, међу којима и Небојша Миловановић, Јелена Гавриловић, Милена Предић, Срђан Моби Дик, Христина Поповић, Ива Лоренс, Марко Кон и други.

Фото: Промо

Додај коментар: