Scroll Top

GENE in a bottle – Седамнаети Међународни академски семинар

gene-in-a-bottle-sedamnaeti-me-unarodni-akadems
Сличне теме

Удружење студената технике Европе – Београд седамнаести пут организује међународни академски семинар под називом „Gene in a bottle “.

На овогодишњем семинару, који ће се одржати од 14. до 23. јула 2022. у Београду, 22 учесника из 12 европских земаља имаће прилику да се теоријски и практично упознају са основама генетичког инжењерства и молекуларне биологије као и са њиховом применом у областима као што су медицина, дијагностика, производња лекова итд.

Студенти ће се у току трајања семинара упознати са радом у лабораторији док ће интерактивна предавања водити професори са Универзитета у Београду и стручњаци из области генетичког инжењерства на енглеском језику.

Поред академског дела семинара, учесници ће кроз различите друштвене активности имати прилику да се упознају са знаменитостима и историјом нашег главног града, домаћом кухињом, као и студентима из Београда.

BEST академски семинари одржавају се сваке године у 97 градова широм Европе. Циљ ових пројеката је унапређивање знања студената о савременим темама у оквиру техничко-технолошких и природно-математичких наука, области пословних вештина, али и повезивање и сарадња наших студената са студентима из Европе.

Фото: BEST Belgrade

Додај коментар: