Scroll Top

Илузија у моди

iluzija-u-modi
Сличне теме

Како су данас илузије у моди, а мода је пуна илузија, Ашокк Мурти и Музеј илузија ће у то име организивати креативно модно вече 14. априла с почетком у 20 часова, у Нушићевој улици.

Архитекта по струци, стилиста по звању, човек који већ деценијама мења трендове на домаћој сцени, Ашок Мурти, откриће позадину и илузију занимљиве друштвене игре у којој сви више или мање учествујемо. Представиће колико се наше „приватно ја“ често драматично разликује од нашег „јавног ја“. Стварну боју црвеног тепиха и гламура разоткриће свим присутнима, а психолошки профил селфија биће једна од тема ове интерактивне вечери. Ашок Мурти ће кроз различите стилске примере оголити неке од митова савршености, али и помоћи да кроз мале трикове препознате свој унутрашњи стил, испољите га и учините истанчаним и јединственим.

Стил и мода, стварна потреба или жеља за допадањем, прихватање недостатака или филтери на друштвеним мрежама дилеме су наше свакодневнице о којима ће се говорити јавно за време ове необичне модне вечери.

Фото: Промо

Додај коментар: