Scroll Top

Кабаретска представа „Чезнем да вам кажем”- јубиларно извођење у Театру Вук

kabaretska-predstava-ceznem-da-vam-kazem-jubilarno-izvodjenje-u-teatru-vuk
Сличне теме

Кабаретска представа Чезнем да вам кажем ће у четвртак 16.новембра од 20 часова у Театру Вук доживети јубиларно 60. извођење

Представа је за годину и по дана извођена у 50 градова у Србији и шире.

– Ни у најлуђим сновима нисам замишљао да ће нешто што сам направио “за своју душу” доживети толико извођења и да ће публика толико заволети ову нашу представу. Обишли смо део ове наше лепе земље, али и градове у Црној Гори и Републици Српској. Стигли смо и до неких наших енклава на Косову и Метохији и донели људима радост, емоцију и искреност. Мислим да је то оно што нашу представу чини јединственом. Људи се поистовете са нама, схватају да имамо исте радости и исте боли. Препознају се у нашим причама и како кажу доживе прави ролеркостер емоција за та два сатакаж, е Милорад Дамјановић, аутор представе.

У Театру Вук карте за 16.новембар су распродате, али ново играње у престоници заказано је за 25.децембар. У међувремену ова весела екипа глумаца гостоваће у Обреновцу, Белом Манастиру у Републици Хрватској, у Новом Саду у СНП-у, Бијељини, Смедереву и Шапцу.

Аутор представе ЧЕЗНЕМ ДА ВАМ КАЖЕМ је Милорад Дамјановић, првак драме Београдског драмског позоришта, а поред њега своје интимне и емотивне приче кроз стихове и музику испричаће вам и отпевати глумци Мина Лазаревић, Драгана Мићаловић, Стеван Пиале, Ива Штрљић, сопран опере Народног позоришта Наташа Радовановић и пијаниста Павле Јоксимовић.

Фото: Приватна архива

Додај коментар: