Scroll Top

Манифестација „Банатска бајка – лето у Градској башти“

manifestacija-banatska-bajka-leto-u-gradskoj-basti
Сличне теме
IMG_8285

Туристичка организација Града Сомбора ће 21. и 22. јуна 2024. године, организовати изложбено – продајну манифестацију „Улица старих заната“, на простору Главне улице.

Манифестација Банатска бајка – лето у Градској башти седма по реду, ове године се одржава од 10. јуна па све до 27. августа у Зрењанину

Сваког дана посетиоци ће већ по традицији имати прилику да уживају у разноврсном програму који ће се одржавати у Градској башти.

Предвиђена је организација 70 програма. Понедељак, петак и субота резервисани су за музичке вечери, уторком су винске и пивске приче и дегустације уз музику, средом су заказани мултимедијални програми, четвртком програми за децу који се завршавају пројекцијом дечјих филмова, а филмови за најмлађе организваће се и недељом у вечерњем термину.

Програми су бесплатни, већина почиње од 20 часова, осим дечијих који су од 18 ч. и филмске пројекције, недељом од 21 сат.

Организатори су Културни центар Зрењанина, ИП Медиа 023 и Туристичка организација а покровитељ је Град Зрењанин.

У току лета предвиђена је и организација Каравана Бантске бајке у четири насељена места од којих је прво место у којем се одржава програм каравана насеље Бока а у суботу, 17. jуна село Книћанин.

 

Додај коментар: