Scroll Top

Манифестација „Нота и лопта“ на Калемегдану

manifestacija-nota-i-lopta-na-kalemegdanu
Сличне теме

ЈП Београдска тврђава организује манифестацију НОТА И ЛОПТА , која је почела у суботу 23. септембра, а наставиће се у четвртак 28. септембра и трајаће до недеље 1. октобра 2023.

У оквиру манифестације у суботу су одржане спортске игре за децу и турнир у фудбалу. После девет квалификационих турнира широм Србије, велико финале одржано је на Савском шеталишту на Београдској тврђави.

Поред тога одржане су и радионице BRAINIBRAIN за децу узраста од 4 до 14 година, а које укључују интелектуалне радионице – упознавање са абакусом, вежбе за фокус и концентрацију, задаци и игре који јачају креативни начин размишљања, потом радионицу архитектуре – деца кроз слободну игру граде куће, полигоне, сојенице, ветрењаче и друге конструкције, МЕНСА радионицу “Чаробно дрво” – чији је циљ подстицање креативности и маште, развој моторичких способности и сарадња са вршњацима.

Радионице BRAINOBRAIN биће поново организоване у суботу 30.9. од 16 часова код Музичког павиљона на Калемегдану.

Програм манифестације НОТА И ЛОПТА:

Четвртак, 28.9 – наступ бенда UpSideUp, од 19 часова на Музичком павиљону

Петак, 29.9 – наступ бенда Три иПо човека, од 20 часова на Музичком павиљону

Субота, 30.9 – спортске игре за децу, од 14 часова код Музичког павиљона, Браинобраин радионице за децу од 16 часова код Музичког павиљона, наступ бенда Мат трио, од 18 часова код Сахат куле

Недеља, 1.10 – наступ бенда Мат трио, од 18 часова код Сахат куле

Фото: Промо

Додај коментар: