Scroll Top

Најзначајнији спортско-пословни догађај на југу Србије

najznacajniji-sportsko-poslovni-dogadjaj-na-jugu-srbije
Сличне теме

Пословна трка Schneider Electric Serbia Business Run, 7. септембра у Нишу

Под слоганом „само одрживо“ пословна трка Schneider Electric Serbia Business Run биће одржана у четвртак, 7. септембра у 18 часова у Нишу.

Бизнис трка у Нишу је трећа у низу Serbia Business Run догађаја и представља највећу спортско- пословну манифестацију у овом граду.

За овогодишњу трку у Нишу пријављено је преко 1500 тркача из 102 компаније.

Верољуб Змијанац, извршни директор серије је поводом трке у Нишу рекао: “Невероватно нам је како Ниш добро реагује на активни тим билдинг и поносан сам што сваке године трка и наш тим расте.

Захваљујући одличном раду и нашој сарадњи са ДЕЛИ простором, Научно-технолошким парком у Нишу, општином Црвени Крст и другим партнерима, трка ће ове године изаћи на улице града Ниша, а ми који долазимо једва чекамо и њен крај и прославу на Летњој позорници. Видимо се”.

„Овогодишњи Business Run у Нишу дефинитивно је круна наше сарадње и посвећености тима.

Business Run 2023 у Нишу обара све рекорде, са бројкама које потврђују вредности које промовише нишка трка.

– Овако велико интересовање за трку показује да компаније разумеју идеју и циљ трке, а то је да се повезујемо, дружимо и стварамо партнерства међу собом. Ово је најзначајнији спортско-пословни догађај на југу Србије! – изјавио је Ненад Стојановић, директор ДЕЛИ простора, партнера трке.

У бизнис тркама учествују запослени из компанија, удружења, јавних предузећа, школа и факултета и других организација, без ограничења пола и максималног броја учесника.

Сваку компанију представља један компанијски тим.

За тимски пласман потребно је минимум 3 учесника, а уколико компанија има само 1 представника, он/она се такмичи у индивидуалном пласману.

И ове године запослене очекује богат стартни пакет, а након истрчаних или исходаних 5 km биће одржана After Work & Run журка коју
ће ове године наступити бенд Blackbarries.

Прилику да уживају у дружењу и бодрењу колега имаће и сви они који не трче.

У навијачки пакет укључено је присуство на одличној журки са колегама, као и купон за храну и пиће.

Компаније и њихови запослени се такмиче у следећим категоријама: Најбржи тим (најбоље збирно време прва три тркача у тиму), НајФИТ компанија – компанија са највише финишера, Најбржи колега и Најбржа колегиница.

Најбоље очекују пехари као и робне награде партнера.

Schneider Electric, светски лидер у области управљања енергијом и поносни спонзор чувеног маратона у Паризу, и ове године је партнер највећег спортско-пословног догађаја у Србији.

Као компанија која на глобалном нивоу важи за једну од најодрживијих, Сцхнеидер Елецтриц наставља да буде покровитељ овог догађаја, са јасним циљем да до 2025. године, Serbia Business Run постане највећи спортско-пословни догађај у региону који је потпуно одржив.

Рад на постизању овог амбициозног циља почео је током 2022. године, увођењем иновативних технолошких решења попут соларних панела, паметних соларних клупа, рециклажног система на свакој трци, те дигиталног стартног пакета.

Рециклирано је више од 400кг ПЕТ и МЕТ материјала и обезбеђено 100кЊ соларне струје.

Цео догађај је додатно озелењен кроз Трку за шуме, хуманитарни догађај кроз који су компаније донирале 250 одраслих стабала, засађених на Савском кеју у Београду у децембру 2022.

После трке у Нишу  Serbia Business Run биће одржан у Београду, у четвртак, 21. септембра.

Идеја догађаја јесте ширење свести о здрављу и здравим животним стиловима кроз трчање као идеалном начину рекреације.

Serbia Business Run традиционално подржавају компаније које су здрав начин живота и активност запослених препознале као суштинске вредности.

Ипак, како је реч о вредностима које су једнако значајне за све, тако је и Сербиа Бусинесс Рун место за све компаније и све запослене.

Поред насловног спонзора партнери догађаја су и Интерспорт и Хербалифе.

Свака од компанија, поред тога што је стала иза догађаја, њему директно и доприноси кроз занимљиве активације или поклоне за учеснике.

До сада је на догађајима учествовало више од 750 компанија и 16.000 запослених.

Фото: Раша Алексић и Саша Ђорђевић

Додај коментар: