Scroll Top

Нова хит представа Сандре Бугарски и Владана Савића

nova-hit-predstava-sandre-bugarski-i-v
Сличне теме

НЕКА БУДЕ ШТА БУДЕ (само да је мушко)

Звезде најпопуларније домаће серије „Игра судбине“ Сандра Бугарски и Владан Савић ће у суботу 6. марта на сцени Академије 28 премијерно одиграти хит представу „Нека буде шта буде (само да је мушко)“.


У питању је комедија типа дуодраме, у којој ће ово двоје изванредних глумаца публици дочарати топлу, људску причу о двоје супружника који већ дуго покушавају да добију потомство уз све перипетије које их сналазе. Осим пуно елегантног хумора, овај комад обилује и озбиљним драмским моментима који ће код публике изазвати јаке емоције.


„Ја ћу као глумица пробати да дочарам свим људима, које мучи проблем да добију потомство, да није све тако црно, да шансе увек постоје, а оно што је дивно да позориште увек некако нуди наду. Ову представу играмо у славу брака, у славу љубави, у славу деце рођене и нерођене!“ изјавила је Сандра Бугарски.


Владан Савић се такође потписује као тестописац и режисер представе, сценограф је Тања Жиропађа, а костиме је осмислила Кристина Савић.


Иако су велику популарност стекли улогама у најпопуларнијој телевизијској серији, Сандра Бугарски и Владан Савић су током вишедеценијске каријере одиграли небројено сјајних улога како у својим матичним кућама, Београдском драмском позоришту и Позоришту на Теразијама, тако и на сценама широм Србије, али и у бројним филмовима и серијама. Они су пре свега позоришни глумци и желе да директно са публиком поделе емоцију и дочарају сву лепоту позоришне уметности.


Друго извођење представе у Београду заказано је за 17. март на сцени Академије 28, а 8. марта представу ће моћи да види публика у Пожаревцу и 9. марта у Обреновцу.

Број посетилаца је ограничен у складу са епидемиолошким мерама.


Карте за представе 6. и 17. марта се могу купити на благајни Академије 28.

фотографије Далибор Тонковић

Додај коментар: