Scroll Top

Нова сезона такмичења Еуромјуза

nova-sezona-takmichena-euromjuza
Сличне теме

Трећу годину заредом Делегација Европске уније у Србији организује такмичење у певању под називом Еуромјуза.

Осмишљена са идејом да се забави, пева, навија и чују нови таленти, ова иницијатива окупља све већи број младих такмичара, а они који желе ове године да се опробају у певању, могу то учинити већ од данас, а најкасније до 10. јуна путем сајта.

Еуромјуза је online такмичење талентованих музичара-аматера, који по сопственом избору изводе песме које су у прошлости биле изведене на неком од такмичења за песму Евровизије. Десет финалиста са највећим бројем лајкова очекује финално вече уживо, 21. јуна, уз Ану Ђурић Констракту и Ану Лазаревић – певачицу и инфлуенсерку, наводи се у саопштењу ЕУ инфо центра.

И шта ћемо сад?

Потребно је да снимиш видео са једном од песама са Евровизије и можеш да освојиш ваучер у вредности од 1.000, 500 или 250 евра за музичку опрему, наводи се у саопштењу.

Све што треба да урадиш је следеће:

· сними видео у трајању до минут и по (1:30). Песма треба да буде са било ког евровизијског такмичења.

· Окачи видео на неку од друштвених мрежа (Facebook, Инстаграм, YТ – профил мора бити јаван до краја трајања конкурса 21. јуна) и линк видеа објави на платформи euromjuza.rs. Не заборави да током пријаве обавезно напишеш своје име, назив песме и име извођача! Уколико видео нема све наведено, пријава неће ући у избор за награду. · И то је то! Публика гласа за свог фаворита такође путем сајта euromjuza.rs !

Гласање почиње 10. јуна у 12:00 и траје до 16. јуна у 12:00. Десет учесника са највећим бројем гласова улазе у финале 21. јуна када ће уживо изводити песме. Победника одлучује жири (50%) и публика (50%) која ће моћи да гласа путем сајта euromjuza.rs. након наступа последњег финалисте.

Пусти глас и пријави се на Еуромјузу!

Додај коментар: