Scroll Top

НОВИ МУЗИЧКИ СПЕКТАКЛ У МАДЛЕНИАНУМУ

novi-muzichki-spektakl-u-madlenianumu
Сличне теме

Како се забавља париска златна младеж, коме ће љубав поклонити светски позната глумица, а коме верени, али несташни шведски барон који је у Француску дошао да окуси чари које скрива Париз? И која је у свему томе улога богатог и страственог Бразилца? Све то и много више, сазнаће публика која посети следеће сезоне позориште Мадленианум. Премијера је заказана за октобар 2022. године – музички спектакл ПАРИСКИ ЖИВОТ! Након великог успеха Веселе удовице редитеља Роберта Бошковића, која је уврштена у пет најбољих представа у Србији сезоне 2019/2020, Мадленианум уз исти ауторски тим на позорницу доноси праву посластицу за љубитеље мјузикла, оперете, доброг и искреног хумора и раскошне сценографије и костимографије. Оперета ПАРИСКИ ЖИВОТ светски је успех великог композитора Жака Офенбаха, која је премијеру доживела 1866. у Паризу.

Велике оркестарске деонице, снажни хорски моменти, а са друге стране емотивне мелодије и соло деонице које се певуше данима након одгледане оперете, све то доноси ПАРИСКИ ЖИВОТ. Овога пута, уз редитељеву визију и адаптацију која доноси нове елементе у ово препознатљиво дело, продукција гарантује да ће сваки гледалац од прве до последње минуте уживати.

Љубавне игре, комедија забуне, величанствена атмосфера, разиграни певачи и глумци. Смех, музика, раскош кореографије, богатство сцене и костима – шта се још може пожелети? А све то доноси ПАРИСКИ ЖИВОТ! ШТА ЈЕ ТО ЉУБАВ? ПАРИСКИ ЖИВОТ!

У Опери и театру Мадленианум је расписана аудиција на коју заинтересовани кандидати могу да се пријаве од 1. априла до 6. маја 2022. Већ 12. маја биће заказане прве аудиције, а пробе за столом крећу 17. маја. Све информације о аудицији, улогама за које кандидати могу да се пријаве и условима налазе се на сајту.

Додај коментар: