Scroll Top

Новогодишњи спектакл са Куле Београд

novogodishni-spektakl-sa-kule-beograd
Сличне теме

Најспектакуларнији дочек у Београду и Србији догодиће се у Belgrade Watefront-u, где ће у ноћи 31. децембра бити приређен светлосно-музички перформанс какав до сада није виђен у региону. Наша престоница ће се овим догађајем уписати на мапу метропола широм света препознатљивих по сензационалним дочецима који окупљају хиљаде посетилаца.  

Из Београда ће у свет бити послата величанствена слика са Куле Београд, новог симбола града и Србије, одакле ће нас осмоминутни ватромет испреплетен са ласерских зрацима и светлосним ефектима на Кули Београд увести у нову 2022. годину у великом стилу. Јединствени шоу биће пропраћен музиком посебно компонованом за ову прилику и инспирисаном домаћим наслеђем и традицијом.  

Осим са Куле Београд, ватромет ће се у поноћ винути и са реке, а рефлексије светала у Сави допуниће магију која ће се дешавати над нашим градом.

Да ће дочек у Belgrade Watefront-u бити заиста незабораван, обећава и велики концерт у новогодишњој ноћи. На бини на Сава Променади, поред Старог савског моста, од 20 сати смењиваће се DJ, Angellina, Coby, Саша Ковачевић и звезда вечери – Горан Бреговић, са којим ће наступити и некадашњи певач Бијелог дугмета Младен Војичић Тифа. Публика ће у Нову годину закорачити под светлима Куле, у ритму добре атмосфере, а улаз на концерт је бесплатан.„Спектакл какав смо до сада могли да видимо само у великим светским престоницама суграђани ће први пут моћи да доживе и код нас. Поред уласка у Нову годину, прослављамо и завршетак радова на фасади Куле Београд, архитектонског ремек-дела на обали Саве. 2022. је уједно и година када ће Кула бити завршена, а величанствени ватромет, ласерски шоу и концерт популарних музичара је наш поклон Београђанима и гостима главног града“, каже Зорана Бурлић, директорка  Belgrade Watefront-a.

Дочек Нове године у Belgrade Watefront- u одвијаће се уз поштовање свих противепидемијских мера, док ће ковид редари водити рачуна да се сви присутни придржавају прописа којима се спречава ширење кови

Додај коментар: